שנה וחצי אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

14/05/2023 | 11:27 | מאת: ריקי

עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים בעין מימין הראיה הפככה ל-6/6 בעין שמאל הראיה הפכה לקצת פחות מ-6/6. לראיה מקרוב אני צריכה משקפיים. כל פעם שאני מרכיבה אותם אני מרגישה שהראיה שלי לרחוק פחות ופחות טובה עם כל שימוש במשקפיים, אפילו הראיה לקרוב פחות טובה בלי משקפיים משהייתה לפני השימוש במשקפיים. המאופטמריסטית של הרופא המנתח בדקה את המשקפיים וקבעה שהם מתאימים לי. אני מבקשת חוות דעת. בתודה מראש.

לא מובן לי מה הבעיה. הרכבת משקפיים לא גורמת לירידה בראיה. זו כנראה רק תחושה זמנית. בכל אופן אין לי דרך להוסיף מידע או רעיון על מה שכתבת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות