קצף לניקוי עפעפיים וריסים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

27/04/2023 | 17:40 | מאת: רביד

שלום, אני סובל מבלפריטיס ומנקה את איזור העפעפיים והריסים עם קצף ניקוי שעוזר לי מאוד להתמודד עם המצב, מצאתי את המוצר שעובד הכי טוב עבורי, החשש שלי הוא ממצב שבו כחלק מהקרצוף/שימוש, כמות קטנה מהחומר תצליח להיכנס לעין ותגרום לנזק כלשהו (החומר גם לא מגרה את העין ולכן גם אם נכנס, לא בטוח שאדע על כך), החומר אמנם מוגדר "ללא רעלים, נקי מסולפטים, פרבאנים, פורמלדהיד, בושם או צבע, פותח ע"י אופטימפריסט ונבדק ע"י מעבדה חיצונית" (מיוצר בארה"ב), הקצף מכיל בין היתר "שמן עץ התה" בריכוז עד 1%, האם אני סתם מודאג או שיש חשש לפגיעה כלשהי בעין/לשכבת הדמעות במקרה כזה? תודה רבה

התכשיר מתאים בהחלט לבלפריטיס מה שפחות מתאים לשאלה שלך זה הפורום

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות