צילינדר בעקבות ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

17/04/2023 | 10:03 | מאת: נטע

לפני הניתוח(קטרקט)- לא היה לי צילינדר. אחרי- יש 😥 האם ניתן לתקן?? האם זו יכולה להיות עילה לתביעה? תודה רבה על תשובה 🙏

אפשר לעשות לייזר כמו לייזר להסרת משקפיים ולהוריד את הצילינדר. מבחינת תביעה, אם מדובר בצילינדר קטן עד 1 דיופטר אז זה בכלל דבר נורמלי. אם מעבר לזה, זה תלוי במדדים של הקרנית לפני הניתוח וכמה באמת יש עכשו. לא נראה שיש מקום לזה אבל אולי אם באמת נוצר למשל 4 דיופטר יש מאין אז יש אולי עילה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות