ראייה מטושטשת לאחר ניתוח קרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/04/2023 | 04:30 | מאת: האיתם

שלום, עשיתי ניתוח קרוס לינקינג לפני כ 6 חודשים ועדיין הראיה מטושטשת בעין המנותחת, האם זה רגיל ? יש סיכוי שהראייה תהיה יותר נקיה בהמשך ? נקבע לי עוד ניתוח לעין שניה בעוד חודשים ואני מתלבט כי לא רוצה להיות עם שתי עיניים מטושטשות :(

עקרונית זה לא הפורום המתאים. תשאל בפורום קרנית. בכל אופן זה אפשרי שהטשטוש עוד ישתפר אך פחות סביר אחרי 6 חודשים. אם הראיה לפני הטיפול היתה מטושטשת באותה מידה אז זה הגיוני. הטיפול אינו הסרת משקפיים אלא קיבוע המצב שלא יחמיר ולפעמים גם יש שיפור.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות