שבוע אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/04/2023 | 13:18 | מאת: מיכל

תוך כמה זמן אחרי ניתוח הקטרקט, אני אמורה לראות טוב? שמו לי עדשה מולטיפוקלית. לקרוב, אני רואה מעולה. לרחוק, מרגישה שהראיה מעורפלת, הכל מרוח ומתקשה לקרוא את התרגום בטלויזיה. מרגישה עייפה, כל הזמן.

אם הראיה לקרוב מעולה אז גם הראיה לרחוק כבר היתה צריכה להיות מעולה. שווה לנסות טיפות נגד יובש, 3-4 פעמים ביום.

03/04/2023 | 14:06 | מאת: מיכל

הראיה לקרוב היתה מעולה מיד אחרי הניתוח...לרחוק אני לא מצליחה להתמקד. שמה טיפות ולא מרגישה שיפור. לא יודעת מה לעשות

לדעתי לחזור לרופא ולבדוק את העניין.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות