ראייה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

27/01/2023 | 23:18 | מאת: דנה

שלום אמי בת 74 עברה לפני 4 ימים ניתוח קטרקט בעין. ביומיים הראשונים חוותה כאבים חזקים מאוד. האם זה נורמלי? בנוסף, רואה עכשיו מאוד מטושטש, ברמה של דמות/צבע כללי. למשל, אני יכולה לעמוד ממש מולה ולסמן את המספר 2 עם היד והיא לא רואה את זה. רואה רק את דמותי "שחורה" (שזה מה שלבשתי). האם זה תקין? הביקורת הבאה רק בעוד 5 ימים ןאנחנו די מודאגים. אודה לתשובה

היא בטח נבדקה ביום למחרת ואז נבדק הלחץ. כאבים בדרך כלל נובעים מלחץ בעין או שריטה שטחית שנגרמת בניתוח ושני הדברים חולפים ספונטנית כעבור 48-72 שעות. טשטוש נובע בדרך כלל מבצקת בקרנית וזה יכול לקחת יותר זמן - שבוע ולעיתים יותר. בעל אופן אם אתם מודאגים כדאי לדבר עם המנתח/ת ולקבל את חוות דעתו ואולי לפנות לבדיקה בחדר מיון בהתאם להמלצתו.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות