טפטוף של טיפות זיילט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

16/01/2023 | 18:28 | מאת: רוני

שלום, היום כשטפטפתי טיפת זיילט, לא הייתי בטוח שהטיפה נכנסה לעין, ניסיתי שוב לאחר מספר שניות, "פגעתי" חלקית (נכנס מעט ממנה) ובניסיון השלישי, הטיפה נכנסה, האם במידה וזו סתם הייתה תחושה ובפועל שתי הטיפות הראשונות גם כן נכנסו, יש עם כך בעיה? קיבלתי מנה משולשת של סטרואידים וחומר משמר לעין? או שהיתרה מעבר לטיפה הבודדת יוצאת? תודה רבה

אם הטפטוף מבוצע מיידית העודפים נשטפים. אם המתנת דקות אז כן מנה גדולה יותר, לא בהכרח משולשת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות