יובש בקרנית לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

15/01/2023 | 09:36 | מאת: ריקי

אני בגיל 64 אמורה לעבור ניתוח קטרקט בשתי העיניים.סובלת מיובש בקרנית לפני הניתוח, האם כדאי לטפל ביובש ובמה לפני הניתוח, הבנתי שאחרי הניתוח היובש מחמיר ,המומחה עיניים כך טוען. מה עושים??

המלצות מדוייקות כדאי לקבל מהמנתח אבל אפשר להשתמש בטיפות נגד יובש ואפשר להוסיף ללילה ג׳ל או משחה נגד יובש. בדרך כלל אחרי הניתוח אין שינוי במצב ולפעמים יש אפילו שיפור כי הטיפות הסטרואידליות עושות לעין דוקא טוב ומשפרות את היובש.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות