אופן טיפול בדלקת לחמית + בלפריטיס

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

07/01/2023 | 15:07 | מאת: משה

שלום, הרופא אבחן אצלי בלפריטיס ודלקת בלחמית, רשם לי כדורי דוקסילין, פעם ביום למשך שבוע וטיפות אופלוקס, 4 פעמים ביום, גם כן לשבוע, בעבר, כשהייתי פונה לרופא העיניים שלי (יצא לפנסיה), הוא היה רושם לי במקרים כאלה טיפות פוסיתלמיק ומסביר לי שלאחר ההזלפה למרוח את מה שיוצא מהעיניים על הריסים, האם אחת מהתרופות "טובה" יותר? למה בעצם לא רשם לי את אותן הטיפות? יש לאופלוקס יתרונות לעומת פוסיתלמיק? האם הטיפול שנתן יטפל גם בבלפריטיס? תודה רבה

זה אמנם לא הפורום הנכון אבל אשמח לענות- בעיני פוסיתלמיק מתאים יותר אבל כדורי הדוקסילין הם תוספת טובה מאד למי שיש לו דלקת כרונית ומשמעותית.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות