ניתוח קטרקט אחרי שנה וחודש

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

31/12/2022 | 19:50 | מאת: ריקי

שלום רב, לפני שנה וחודש עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין. אחר הניתוח העין שלי אל נפקחה לגמרי. חשבתי שעם הזמן היא תיפקח. הרופאים אומרים שהכל בסדר אך העין שלי לא פקוחה ממש. לפני 3 חודשים עברתי נתוח קטרקט בעין שמאל והעין כן פקוחה ולכן יש הבדל ברור בין שתי העיניים כי ימין פקוחה פחות. מה אפשר לעשות?

כנראה שהעפעף צנח. כדאי להתייעץ עם מומחה לפלסטיקה של העיניים- אוקולופלסטיקה.

31/12/2022 | 21:13 | מאת: ריקי

תודה לרופא על התשובה. אין שמאל כן פקוחה. מדוע זה רק בעין ימין? אודה על תשובתך

אין לי מושג. אולי המומלה לאוקולופלסטיקה יידע.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות