לגבי חוסר בטיפות אנטיביוטיות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/12/2022 | 17:02 | מאת: עינב

דר נכבדה יש לי מרשם לטיפות ויגמוקס, בשל היותן ללא חומר משמר.(טיפות עם חומר משמר גורמות לי אלרגיה) בברור במספר בתי מרקחת של קופח או פרטי מסתבר שיש חוסר. אבקש את דעתך, מה הטיפות המקבילות ללא חומר משמר? לאחר ניתוח קטרקט ובכלל. תודה

טיפות אנטיביוטיות ללא חומרי שימור לא קיימות בשוק למעט הויגמוקס. אפשר להשיג בבתי המרקחת טיפות שנרקחות במיוחד כגון גאראמיצין או צפמזין. אלו טיפות שנרקחות מתשיר לעירוי תוך ורידי.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות