ביקורת חודש אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/11/2022 | 20:33 | מאת: איציק

שלום רב. בסיכום ביקור בביקורת שהיתה לי כחודש אחרי ניתוח קטרקט, היה רשום, בין השאר: לגבי העדשה: PC/OL מעט PCO. ולגבי מקולה- היה רשום: שינוי PE. אשמח לדעת מה זה אומר? והאם מדובר במשהו שמצריך בירור או מעקב?

יש לך התחלה קלה של קטרקט מישני ושינויים כנראה קלים, ניווניים, ברשתית. יש צורך במעקב שנתי

24/11/2022 | 20:55 | מאת: איציק

תודה. האם קטרקט משני עלול להחמיר ותוך כמה זמן?או שזה יכול להישאר גם סטטי? ומתי זה מצריך טיפול?

בדרך כלל זה מחמיר אבל אי אפשר לצפות את קצב ההתקדמות וזה גם יכול להיעצר. כשמפריע לראיה מטפלים בלייזר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות