שאלות בנושא הוצאת תפרים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

24/11/2022 | 19:55 | מאת: הוצאת תפרים

ערב טוב. הוזמנתי להוצאת תפר שבוצע במהלך ניתוח קטרקט לפני מס' חודשים. יש לי בעיית מיצמוצים בעיניים ויש לי חשש שמא אסגור את העין בזמן הוצאת התפר. 1. האם בעייה זו עלולה להקשות על הפרוצדורה? 2. האם יש פתרון שאת יכולה להציע במקרה כזה? 3. האם יש סיבוכים אפשריים בעת הוצאת תפרים? 3. האם אחרי הוצאת תפרים צריך לשים טיפות עיניים אנטיביוטיות? ואם כן- לכמה זמן? בתודה מראש

מובן שמיצמוצים יכולים להפריע, אבל הפעולה לא מסובכת מדי והרופא אמור להתגבר על הקושי. אין צורך בטיפות אנטיביוטיות בדרך כלל.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות