קיבוע עדשה ניתוח בבית חולים מחלקת עיניים בהרדמה או בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

09/11/2022 | 11:53 | מאת: יעקב

בניתוח הקטרקט בפעם הראשונה העדשה לא נכנסה למקומה וצריך לעשות קיבוע מה דעתך אני בן 85

הגיל לא משחק תפקיד. אם העדשה עלולה ליפול לחלק האחורי של העין צריך לקבע כי אחרת ניתוח שמערב את החלק האחורי יהיה מורכב הרבה יותר. אם העדשה רק מעט לא במקום וזה לא מאד מפריע אז אפשר לוותר.

17/11/2022 | 14:55 | מאת: דנה

שלום ד"ר, מדוע לא עונים לשאלה שלי? פרסמתי כמה פעמים על דימום ברשתית, ניתוח ואישון מוגדל. תודה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות