קטררט מישני - תופעות לואי

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/11/2022 | 09:28 | מאת: מוריס

האם לאחר ביצוע יאג לייזר לתיקון PCO יופיעו פלוטרים תמיד ? כלומר, זו תופעת לואי ולא גורם סיכון ? האם הם חולפים עם הזמן ? איך ניתן לטפל בהם ? תודה.

מדובר בתופעת לוואי שבדרך כלל חולפת אחרי כמה ימים אבל כן עלולים להשאר פלואטרים גם באופן קבוע ואין לכך טיפול.

08/11/2022 | 10:45 | מאת: מוריס

מה קובע או משפיע על הישארות הפלוטרים או העלמותם ? האם למיומנות ולנסיון הרופא המבצע את היאג יש השפעה על התוצאה הסופית, או שהתוצאה אקראית ?

כמובן שיש השפעה למיומנות הביצוע אבל סה״כ זו פעולה פשוטה ומתבצעת כמעט על בסיס יומיומי אצל מי שעוסקים במלאכה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות