בעית קטרקט מולד שלא ניתח כל השנים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

23/10/2022 | 07:32 | מאת: גולדי

שלום וברכה,בוקר טוב אני בת 29 יש לי בעית קטרקט מולד כבר כמה שנים בגלל פגות הרופאים מנסים לדחות את הניתוח ככל האפשר האם מגיע יום שבו כבר אי אפשר לדחות את זה יותר??? אני רוצה לציין שיש לי כבר מי זמן עין עצלה כמו ילד וגם פזילות תודה רבה

ההחלטה לנתח תלויה גם בירידה בראיה שמצדיקה את הניתוח, במיוחד כשיש עין עצלה כדאי לא למהר מדי. לפעמים הקטרקט מתקדם ברמה שהניתוח עלול להפוך למסוך מדי וזה משהו שהרופא בלבד יכול לראות בבדיקה שלו.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות