ראייה אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/10/2022 | 13:15 | מאת: ראייה אחרי ניתוח קטרקט

כמה חודשים אחרי קטרקט אני רואה בטלביזיה מטושטש מרחוק, אבל שאני מתקרבת מאוד אני רואה מצויין. עשיתי בדיקת משקפיים ואמרו שאני לא צריכה. ממה זה יכול להיות אם רואים מעולה מקרוב בטלביזיה אבל מרחוק מטושטש ולא בגלל משקפיים? תודה

רק אולי בעיית מיקוד בלי ספק יש קשר למשקפיים

07/10/2022 | 08:24 | מאת: ראייה אחרי ניתוח קטרקט

ויכול להיות שאחרי קטרקט נוצרה בעייה במיקוד או צילינדר, אם לפני הניתוח כלל לא הייתי זקוקה למשקפיים מרחוק?

כן בהחלט. לפעמים נשאר מספר קטן במשקפיים ולעיתים (נדירות אמנם) מתעוררת בעיית מיקוד עקב השינוי במספר שמציפה לעיתים בעיית מיקוד סמויה שהיתה מאוזנת כל השנים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות