תסמונת עין יבשה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/10/2022 | 12:11 | מאת: DAN

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל. מאז סובל מתסמונת "עין יבשה" : העיניים צורבות, עייפות, כבדות, תחושת חול בעיניים, כאילו יש בעיניים כל הזמן משהו שצריך להוציא . במהלך היום נעזר בטיפות : LIPITEAR MULTI -MED PRODUCTS SYSTANE HYDRATION SYSTANE ULTRA UD בערב: משחת עיניים ויט-A -פוס POS- VIT A בביקור במח' קרנית נכתב: סיכום: 1.נוכחות של EBMD קלה 2.קונג'קטיב כלזיס משמעותי בשתי העיניים בחלק התחתון הטמפורלי 3. MGD עם אידוי מוגבר תוכנית : מופנה לניתוח RESECTION .CONJ שם הניתוח: CONJ RESECTION- ביום של דבק . מבקש לשמוע חוות דעתכם לגבי המצב, מה המשמעות הניתוח הזה? האם ביצוע הניתוח בוודאות מביא תועלת ? איזה טיפול לא פולשני יכול לעזור? אולי טיפול IPL יכול לסייע?

זה פורום קטרקט ולא פורום עין יבשה… אין לי נסיון עם הניתוח הזה. אם טרם ניסית טיפות רסטזיס אז זה הדבר הבא שהייתי מנסה- דבר עם הרופא/ה שלך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות