שיפור בראייה לאחר קטרקט אחרי טיפות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

18/09/2022 | 15:08 | מאת: מאיר

שלום ד"ר לפני 3 חודשים עשיתי ניתוח קטרקט, הרופא ביקש שאמשיך לשים את הטיפות משני סוגים סטרואידים ומשהו נגד דלקת. הראיה מתחדדת אחרי הטיפות אבל שוב אחרי כמה שעות חוזר הטשטוש, וחוזר חלילה. ממה זה יכול להיות? מאיר

שלושה חודשים אחרי ניתוח זה לא דבר שגרתי שמטפטפים סטרואידים ונוגדי דלקת. יש בעיה כלשהי ולכן קשה לי לדעת. בצקת בקרנית יכולה להשתנות לאורך היום אבל למשל בצקת ברשתית לא. יובש גם יכול להשפיע לסרוגין וגם גירוי כתוצאה מריבוי טיפות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות