ניתוח קטרקט שני בעין ימין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

15/09/2022 | 15:10 | מאת: עדשה מקרבת לקריאה

אני מיועד לעבור ניתוח קטרקט שני. בעין שנותחה, העדשה נבחרה על ידי המנתח לראיה מרחוק. אני מעוניין בעדשה מקרבת קצת כדי שאוכל לקרוא ולעבוד עם טלפון סלולרי נייד. מה מומלץ לגבי העדשה בעין המיועדת לניתוח? תודה

בעיקרון כדאי לכוון למינוס 1.5-2 כדי שטויח הראיה שלך יהיה 50-80 ס״מ. אם אתה עדיין רואה טוב יחסית באותה עין, אתה יכול ללכת לאופטומטריסט שישים לך עדשת מגע על העין וידמה את המצב שיהיה כך שתבין מה תרגיש אחרי הניתוח. אם הראיה כבר לא טובה אז אין טעם בכך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות