ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/05/2009 | 00:05 | מאת: נירה

שלום דר בקרוב עלי לעבור ניתוח קטרקט מה שמדאיג אותי הוא מצבי הנוכחי לפני כחודש הופיעה אצלי בעיה אורטופדית בצוואר עשיתי פיזיוטרפיה המצב השתפר במעט אבל עדיין יש לי כאבים שמקרינים לאורך הפנים בצדשמאל בצד בו עלי לעבור את הניתוח שאלתי האם כדאי לדחות את הניתוח ולגמור את הבעיה האורטופדית? בתודה נירה

הבעיה היחידה הינה היכולת לשכב פרקדן במשך כחצי שעה במהלך הניתוח. ניתן לנסות להקל עליך בעזרת תמיכה מסוימת לצוואר אבל יכולתנו לשנות את התנוחה לניתוח מוגבלת. לדעתי עליך להתייעץ עם הרופא האורתופד בקשר לעניין. בברכה,

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות