טשטוש בראייה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/06/2022 | 08:08 | מאת: אודי

עברתי לפני חודש ניתוח קטרקט. אני מטופל בסטרודקס 3 פעמים ביום. בכל בוקר הראייה בעין המנותחת מטושטשת למשך כשעה שעתיים ולאחר מכן הכל בסדר. הייתי מבקש לדעת מה הסיבה ומה אפשר לעשות.

ייתכן שמדובר בבצקת קרנית. כדאי להבדק על ידי הרופא בשעות הבוקר המוקדמות.

21/06/2022 | 10:20 | מאת: אודי

תודה על המענה המהיר. האם יתכן שטיפות הסטרודקס גורמות לטשטוש הראייה?

פחות סביר שהן גורמות לאשטוש בבוקר בלבד למשך שעתיים וזהו

21/06/2022 | 11:00 | מאת: אודי

בהינתן שזו בצקת בקרנית האם טיפות הסטרודקס שאני נוטל אמורות לטפל בבעייה או שצריך טיפול אחר ומהו.

בצקת אמורה להשתפר לבד. טיפות סטרואידים אמורות לעזור וגם טיפות של מי מלח 5% מקלות את הבצקת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות