ניתוח קטרקט בעין ימין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

20/06/2022 | 10:49 | מאת: נועה

שלום רב הייתי קצר ראייה לפני הניתוח: עין ימין -6 עין שמאל -6.5 נותחתי בעין ימן כאשר המנתח השאיר בעין קוצר -1 בעין שמאל טרם נותחיתי. האם יתכן שעין שמאל הלא מנותחת תשפיע על הראייה לרחוק של עין ימין?

לא ישירות. פעמים רבות מיד אחרי שעין אחת מנותחת פתאום השניה שהיתה נחשבת לעין טובה פתאום הופכת להיות ״הפחות טובה״ ויש תחושה שכביכול ירדה בה הראיה. פשוט התהפכו היוצרות. בנוסף, נוצר כעת פער משמעותי ברפרקציה (משקפיים) וזה גם יכול להקשות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות