ניתוח קטרקט בעין שמאל

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

19/06/2022 | 18:25 | מאת: נועם

שלום רב עברתי ניתןח קטרקט בעין ימין כאשר כך שנשאר -1 בעין. אני רואה טוב במרחקי הביניים וגם במרחק סביר מקרוב. עלי לעבור ניתוח קטרקט בעין השנייה. האם כדאי לשים עדשה לרחוק ואז להזדקק למשקפי קריאה או מה האפשרות האחרת המומלצת על ידך.

התשובה צריכה להיות מורכבת מהכרות עם הצרכים היומיומיים שלך וכמה אתה אוהב או שונא משקפיים. בלי יותר מדי הכרות עם הרקע, אני מניחה שהייתי מכוונת למרחק ואז באמת יהיה צורך במשקפיים רק בעת קריאת ספר או מסמך בדפוס קטן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות