האם הפרשות אומרות משהו על העין ?

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/06/2022 | 23:57 | מאת: דן

שלום רב לפני שנתיים הגעתי לרופא עקב הרגשה שמדי פעם כאילו נכנס ריס לעין . הרופא מיד אמר בהסתכלות שטחית = יש דלקת עם הפרשות =שאקח טיפות אופלוקס עד שלא אראה הפרשה . לאחר 35 יום אמר להפסיק כי ההפרשה "שקופה ".ולא צהבהבה כמו בהתחלה . ולשטוף עם מים להורדה .וזה תקין . אחרי שנה הלכתי לרופא נוסף שאמר לחמם באידוי ולנקות את הלכלוך סביב , גם מים , וגם קצף מיוחד עם עץ התה . לאחר שהתלוננתי שוב הציע לשים טיפות "נגד "יובש . לא שמתי כי דווקא מאז ששוטף ומנקה המצב השתפר !!! וגם לא סובל יותר מיובש אולי בגלל השטיפות 2,3 פעם ביום או 1)*שאולי ההפרשה הזאת היא " מסיכה" את העיניים ולכן לא מרגיש יובש . וההפרשה קטנה יותר אבל ממשיכה בוקר וערב - זעירה . 2)ושאלה נוספת =לבחור בן 75 , העיניים משדרות משהו לא תקין ?בעיה?ללכת למומחה לפני העין? יש טעם ? או כך זה טבעי ? תודה בכתובות המצורפות כאן https://ibb.co/P179K0C https://ibb.co/0DKwHmp אפשר לראות על האצבע שהייתה הפרשה רבה ואחרי חצי שנה בעין בזוית ליד האף אפשר לראות הפרשת בוקר ועכשיו יותר קטנה אבל נמצאת פעמיים ביום . אפשר לראות

1. אולי אבל פחות סביר. יותר סביר שההפרשה היא תגובה של הגוף ליובש. 2. בן 75 ״בחור״? כל שנה צריך להבדק ובטח ובטח אם יש בעיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות