שפשוף בעין לאחר נתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

26/05/2022 | 17:29 | מאת: מיקי

שלום לרופא, עברתי נתוח קטרקט בעין לפני שבועיים. מקודם בטעו מתוך שכחה שאסור לעשות את זה, שפשפתי את העין המנותחת. שמעתי מעין קול. אני עכשיו דואגת נורא. יכול להיות שהזזתי בעין את העדשה וגרמתי נזק? בבקדה תשובה.

לא בביר שמשהו בעייתי קרה ואם זה היה קורה לא היית שומעת קול. אם הראיה בסדר וההרגשה בסדר לא להתרגש.

26/05/2022 | 18:31 | מאת: מיקי

ממש תודה רבה לרופאה

31/05/2022 | 18:08 | מאת: [email protected]

האם אפשר לשפר ראיה בעין עצלה על ידי ניתוח קטרקט והשתלת עדשה מתאימה?.

אי אפשר לשפר עין עצלה בגיל מבוגר, רק בילדות. מי שיש לו עין עצלה ויש לו קטרקט וינותח, יגיע לראיה שהיתה לו לפני שהתפתח הקטרקט ולא ייתר מכך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות