כאבים עין לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/05/2022 | 18:50 | מאת: גייל

שלום, אני חודשיים לאחר ניתוח קטרקט בעין שמאל, הכל היה בסדר, לפני כשבועיים התחילו כאבים בעין המנותחת וגם התפתח אודם בעין, רופא נתן אנטיביוטיקה 7 ימים, התופעה חלפה אבל 3 ימים לאחר סיום הטיפול המצב חזר לקדמותו, מה ניתן לעשות? תודה

צריך לחזור לרופא ולבדוק מה הבעיה. ייתכן שכדאי להחליף לסטרואידים חלשים יותר ולרדת הפבהדרגה ובאיטיות וזה רק עניין של גמילה איטית מהטיפות. ייתכן שישנה דלקת עפעפיים וצריך לטפל בה גם באמצעים נוספים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות