שימוש בטיפות עיניים לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/05/2022 | 12:30 | מאת: לאחר ניתוח קטרקט

דר מיכאלי שלום, לפני חודש וחצי עברתי ניתוח קטרקט בעין, לאחר מכן ראיתי טוב, אולם מספר ימים אחר כך התחיל טשטוש בראייה שאובחן כבצקת רשתית. הרופא אמר לי להמשיך עם הפרד פורטה והנבנק 3 פעמים ביום במשך חודשיים ולהפסיק. היום אחרי חודש וחצי ישנו שיפור קל. אולם היום התחיל מן דימום מהגרון שאני יורקת ואני חושבת שזה מהטיפות, האם ידוע על קשר כזה? תודה

בהחלט ייתכן קשר לטיפות. תתייעצי עם הרופא. בינתיים מה שתעשי- מיד כשאת מטפטפת אותן תסגרי את הניקוז של הדמעות בפינה של העין שקרובה לאף. תוכלי לחפש באינטרנט איך לבצע זאת. זה ימנע את ירידת הטיפות לאף ולגרון.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות