פלוטרס מחפש תשובות בבקשה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/05/2022 | 19:50 | מאת: ניב מחפש תשובות

שלום דר מיכאלי ליפני 3 חודשים התחיל לי 2 נקודות שחורות שבא והולך במיוחד כאשר אני מיסתכל על משהו לבן או בהיר לפעמים נעלם שוכח בבדיקה יסודית פעמיים אין הפרדות רישתית אני בן 47 הרופאים אמרו הכול בסדר רשם פלוטרס חשבתי לפנות לעזרה גם לנורולוג אני מנסה להתעלם מזה לא תמיד מצליח האם יש סיכויי שזה יניח לי יפריע לי פחות מה הזמנים הצפויים האם יש סיכויי שזה השתפר ומה המלצות שלך בנושא אודה לך על היתייחסותך תודה רבה

יש סיכויים טובים שזה ישתפר עם הזמן. צריך לנסות לשחרר ולא לבדוק כל הזמן אם זה עדיין קיים כדי שהמוח יתחיל להתרגל ולהתעלם. זה לא באמת חולף אבל קצת מתפוגג, קצת שוקע ובעיקר הרבה המוח לומד להתעלם.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות