בצקת ברשתית אחרי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

28/04/2022 | 17:55 | מאת: לבנה

שלום ד"ר כמו שאמרת לי בפעם הקודמת אכן איבחנו לי בצקת ברשתית אחרי 3 חודשים לאחר ניתוח קטרקט ואחרי אובאיטיס קלה אני רואה מאד מטושטש ואני פוחדת שלא יעבור לי הבצקת האם לכולם עובר הבצקת? ממתי אני אראה שיפור בראייה?

בצקת מקולרית ללא גורמי סיכון מיוחדים חולפת כעיקרון אצל כולם אבל במקרים מיוחדים כמו מצב של אובאיטיס, לעיתים נזקקים לתוספת של זריקה בעין. הטיימינג מאד אינדיבידואלי אבל זה לוקח שבועות ולפעמים חודשים.

28/04/2022 | 18:09 | מאת: לבנה

תודה רבה על המענה המהיר האובאיטיס לא פעיל כבר הבעיה היא הבצקת האם את חושבת שזה יעבור לי לבד?

לא יודעת לומר אבל סביר להניח שעדיף לטפל.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות