אובאיטיס אחרי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

23/04/2022 | 22:11 | מאת: לבנה

שלום זאת אני עם האובאיטיס אחרי 3 חודשים מהניתוח נהיה לי בעין של האובאיטיס ירידה בראייה יכול להיות שזה בצקת ברשתית? כי היה לי בעין השנייה בצקת ברשתית אחרי הניתוח בכל מקרה אני אלך לעשות oct בעין טל האם זה בסדר שאני אדחה את זה ליום שלישי או שיעזרו לי בעין טל איפה שנותחתי, האובאיטיס יכול לגרום לבצקת? הרופאה אמרה שלי שזה אובאיטיס קל

כן יש סיכוי טוב שזו בצקת מקולרית גם בגלל האובאיטיס וגם כי היתה בעין הראשונה. אין בעיה לחכות ליום ג.

23/04/2022 | 23:00 | מאת: לבנה

המון תודה מכל הלב

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות