בצקת קלה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/04/2022 | 16:46 | מאת: נעמי

דר שלום רב, יומיים אחרי קטרקט ראיתי מעולה, ואז החל טשטוש שהיה בא והולך. לאחר שבועיים נאמר לי שיש לי בצקת קלה ברשתית ולכן הטשטוש. הטיפול שקיבלתי להמשיך בנבנק ובסטרואידים חודשיים וחצי. האם בצקת ברשתית לאחר קטרקט בד"כ עוברת? האם הטיפול הזה אמור להיות יעיל להעלמת הבצקת? תודה רבה וחג שמח

בצקת מקולרית הינה סיבוך יחסית נפוץ והוא צפוי לחלוף בסיוע הטיפות שציינת.

11/04/2022 | 19:56 | מאת: נעמי

ד"ר מיכאלי אני מאוד מודה לך על התשובה המרגיעה. רציתי רק לדעת האם בזמן שיש בצקת בקרנית אחרי קטרקט אספירין יכול להזיק או להועיל? והאם פרד פורטה עדיף על מקסידקס בטיפול בבצקת? שוב המון המון תודה וחג שמח

11/04/2022 | 19:57 | מאת: נעמי

סליחה התכוונתי לבצקת ברשתית לא בקרנית

הבצקת שדיברת עליה היתה ברשתית ולא בקרנית. אספירין לא מועיל ולא מוריד. ייתכן שיש עדיפות לפרד פורטה אבל לא בהכרח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות