עפעף כבד ונסגר כמעט. תחושה לא נוחה בעין בגלל העדשה שהושתלה.

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/04/2022 | 02:45 | מאת: צופיה

שלום, פניתי אליך כבר בעבר. שאלה חדשה... עברתי ניתוח קטרקט. בעין ימין לפני כשנה. העדשה היתה מונופוקאלית. טווח ביניים 1.5. אני חווה חוסר נוחות גבוה, העין שעברה ניתוח ממש נסגרת ונעצמת בעפעפיים. עפעעיפים כבדים. בהתחלה הייתי בטוחה שזה יעבורושהבעיה במספר... אבל זה פשוט לא נוח. אני מרגישה תחושה מלאכותית בעין וכמו פזילה. העפעפ כבד. והעין נסגרת ביחס לשניה. אין לי מושג מה הבעיה וזה ממש משגע אותי... פוגע לי באיכות חיים. מה כדאי לבדוק פה? האם המספר שנבחר לא מתאים וגורם לעפעף להסגר? אולי זה סוג העדשה? אשמח לתשובה מפורטת... מה אפשר לעשות? תודה רבה!!

אין שום קשר לעדשה. או שמדובר בנפילה של העפעף ואת צריכה ניתוח הרמת עפעפיים או שמדובר ביובש או בעיה חיצונית אחרת. לדעתי תתחילי להשתמש בקביעות בטיפות של דמעות מלאכותיות ותיקבעי תור להתייעצות עם מומחהלאוקולופלסטיקה (עפעפיים).

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות