רפרקציה אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/04/2022 | 09:46 | מאת: מוריס

אני לאחר ניתוח קטרקט בשתי העיניים. הניתוח השני בוצע לפני שבועיים. למרות הקדשת זמן ומאמץ בבדיקות ביומטריות, מיפויי קרנית ובדיקות פרימיום, תוצאות הרפרקציה בשתי העיניים אינן מספיק טובות מבחינתי. שוקל לבצע ניתוחי לייזר ( מסוג לאסיק, prk וכדומה ) כדי להגיע לתוצאה הרצויה. שאלות: 1. לאחר כמה זמן מהניתוח אפשר לבצע את הבדיקות ? 2.  בניתוחי הקטרקט כוונו שתי העיניים לראייה לרחוק. האם אפשר כעת לכוון עין אחת לראיה לקרוב או למרחק ביניים - מונוויז'ן ?

כדאי לחכות חצי שנה לפחות. לא ניתן לכוון עין שכוונה לרחוק עם הלייזר עכשו לקרוב

05/04/2022 | 10:23 | מאת: מוריס

תודה רבה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות