ראיית פלואטרס אחרי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/04/2022 | 07:26 | מאת: אחרי קטרקט

דר מיכאלי שלום רב אני מספר ימים אחרי קטרקט, סובלת מטשטוש בראיה. בעבר היה לי בעין הזו הפרדות זגוגית, והיה כל מיני גופים צפים שנעלמו עם השנים. אחרי ניתוח הקטרקט פתאום שוב הופיעו הגופים הצפים בעין, ממה זה יכול לנבוע? יש לי ביקורת עוד כמה ימים.

רוב הסיכויים שפשוא את רואה שוב את הכתמים הישנים שהמוח כבר התרגל אליהם וכעת שוב מבחין בהם מחדש וזה צפוי להשתפר לאט. בכל זאת טוב לבדוק את העין..

05/04/2022 | 11:37 | מאת: אחרי קטרקט

דר מיכאלי המון תודה על התשובה המרגיעה. יש לי תור לבדיקה בעוד 5 ימים זה בסדר?

כן אלא אם תחול החמרה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות