טשטוש בעיקר בבוקר לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/04/2022 | 16:54 | מאת: נעמי

שלום, לפני שבוע ניתוח קטרקט בלייזר, בבדיקה יום אחרי נאמר שהכל תקין. יומיים אחרי הניתוח התעוררתי בבוקר עם טשטוש שמשתפר במהלך היום ונשאר טשטוש קל, וכך גם היה בבקרים הבאים. כמו כן אני רואה שעצמים בעין המנותחת נראים מעט קרובים יותר מאשר בשנייה. בעוד שבוע יש לי תור לרופא, האם זה נשמע מדאיג? בינתיים שמה 3 סוגי טיפות. תודה רבה

הכי סביר שמדובר על שינוי ברפרקציה. שהמספר מתייצב וקצת משתנה בשבוע הראשון.

05/04/2022 | 08:24 | מאת: נעמי

תודה רבה על התשובה. רציתי להגיד שלפני הניתוח לא היה לי משקפים לרחוק, אז עדיין יתכן שהראיה המטושטשת זה בגלל מספר חדש? ואיך יכול להיות שבבוקר ממש הראיה מטושטשת ואז אחרי שעה בערך מתחיל להיות פחות ופחות מטושטש? תודה רבה

אחרי הניתוח יכול להיות מספר שקודם לא היה. טשטוש בבוקר יכול להצביע על שרידי בצקת בקרנית וזה צפוי להסתדר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות