תיקון ראיה PRK\LASEK

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/04/2022 | 22:51 | מאת: נתנאל

עברתי ניתח PRK לפני 12 שנים והמספר חזר 1.5 בוצע ניתוח בעין שמאל - תקין. בעין ימין לאחר שנה מהניתוח של עין שמאל , לאחר הניתוח בעין ימין אינני רואה טוב בעין ימין ויש מעין צל וכאבים בחלק הפנימי של העין מאז הניתוח (כולל ראיה מקרוב טלפון \ ספר וכו') הומלץ לי לצרוך Nevanac 4 פעמים ביום - הנני כחודש וחצי לאחר ניתוח. רציתי לדעת מדוע אלו התגובות והאם התופעה נפוצה?

אני מבינה שמדובר על ניתוח של קטרקט. כנראה שיש בצקת מקולרית והטיפול כולל נבנק בשילוב עם טיפות של סטרואידים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות