נטילת פנצילין בזמן ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

14/02/2022 | 08:00 | מאת: אדם

האם לקיחת כדורי אוגמנטין, בשל דלקת שורש שן פתאומית, מצריכה דחיית ניתוח קטרקט מתוכנן שנקבע לפני זמן רב, או שאין מניעה לבצע אותו ? אוגמנטין 875 ניתן לשבוע ימים, כאשר הניתוח צפוי להיות ביום השלישי של לקיחת התרופה. תודה.

אין בעיה עם נטילת אנטיביוטיקה כשלעצמה, יש בעיה אם יש זיהום פעיל בגוף. כדאי לברר עם רופא השיניים אם הדלקת חלפה ואם אין צורך בטיפול שורש דחוף. לדעתי עדיף להימנע מטיפולי שיניים בחודש אחרי הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות