ניתוח קטרקט בלייזר או ניתוח בשיטה המסורתית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

31/01/2022 | 21:14 | מאת: Dave choen

שלום רב ראיתי שיש 2 סוגי ניתוח קטרקט- בלייזר ובשיטה הישנה. מהם היתרונות של הלייזר? האם יש גם יתרונות לשיטה הישנה ללא לייזר? במידה ואני מתאים לניתוח בלייזר האם את ממליצה לעבור את הניתוח בלייזר? האם בבית חולים שערי צדק משתמשים בלייזר? שאלתי את המזכירה של שר עדי אבולעפיה והיא אמרה שהיא לא בטוחה אם יש להם לייזר...האם אפשר להשתיל עדשות TriFocal טוריות בלייזר או שרק בשיטה הישנה ?

הלייזר הוא למעשה סכין משוכלל שעושה מספר שלבים בהתחלת הניתוח ומסייע למנתח. אין חובה להשתמש בו. אפשר להשתיל כל סוג עדשה עם לייזר ובלי לייזר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות