צילינדר בעין לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/11/2021 | 17:49 | מאת: אדל

עשיתי עין לרחוק (4 שבועות) ונמצא שיש לי צילינדר 1. לפני כן לא היה לי במשקפיים בכלל צילינדר. האם זה יכול לגרום שהראיה לא 6/6 אלא 6/10? ושהראיה בגלל הצילינדר לא מספיק ברורה וחדה? ממתינה בינתיים עם ניתוח העין השניה. ואיך זה שיש צילינדר 1 אם לא היה קודם? האם יחייב אותי משקפיים?

צילינדר יכול להיווצר בעקבות הניתוח. ייתכן שהיה גם לפני אבל עם העדשה הטיבעית בעין לא הפריע. אם תרגישי שאינך רואה מספיק טוב, תזדקקי למשקפיים

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות