ירידה בראייה שנים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

03/11/2021 | 10:41 | מאת: מלי

אני בת 59. עברתי לפני כמה שנים ניתוחי קטרקט בשתי העיניים, ובהמשך גם לייזר יאג בשתיהן. אחרי הניתוחים היה לי מספר 0 בעין אחת ו-2 בעין שניה והסתדרתי מצויין ללא משקפיים בראיה לקרוב ורחוק. בשבועות האחרונים שמתי לב שאני רואה פחות טוב בקריאה (חומר מודפס ובמחשב), שאני רואה מטושטש. האם תיתכן ירידה בראיה בעין עם מס 2 (שנותחה לפני 7 שנים) או שתיתכן בעיה אחרת?

כל האפשרויות פתוחות ולכן יש צורך בבדיקה על מנת לברר את הסיבה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות