תיאום לעין בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/10/2021 | 12:10 | מאת: דודו

עשיתי עין לרחוק. והתוצאה 6/8. אני לפני עין לקרוב.(עוד שבועיים) לא ככ הבנתי לגבי כיוונון מספר העדשה לקרוב. חשוב לי מאוד עניין נייד, שימוש רב בנייד , כנל טאבלט. וחומר קריאה ספרותי. איזה מספר צריך לכוון ( כמו מינוס אחד וחצי. או 2) שיענו לי על דרישות אלה. ואם אפשר גם ראיית מחשב לצורך עבודתי. מה האופציה בעין לקרוב לקבל זאת ללא תלות במשקפיים.(נייד פלוס מחשב) או מכוונים בביומטרי למספרים אחרים? ומה הצפי שיתקבל ולא תהיינה סטיות.?!

אם מכוונים למינוס 2 זה אמור לכסות את טווח המחשב והסלולרי וגם קריאה לא רעה. גם בעין שכבר נותחה זה לא 6/6… הדיוק הוא של 90% בטווח של חצי דיופטר בערך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות