עניין נהיגה בהקשר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/10/2021 | 19:38 | מאת: מירי

1.כשעושים עין רחוק ועין קרוב איזה ערך צריך להיות כדי שמותר יהיה לנהוג כי הרי נוהגים בעין אחת שרואה למרחק. 2. כשהתוצאה 6/10 מה קורה מבחינת נהיגה יום לילה. האם לא בעייתי? האם נעזרים במשקפיים לנהיגה? 3. אם נעזרים במשקפיים לנהיגה, ועושים מספר נמוך לעין שנותחה לרחוק, האם עושים מספר במשקפיים גם בעין שנותחה לקרוב על מנת שתהיה ראיה מיטבית משתי העיניים? תודה

מותר לנהוג עם 6/12 בעין אחת. אם כבר עושים משקפיים נראה לי הגיוני לתקן לרחוק בשתיהן, לא?

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות