כמה חודשים לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/10/2021 | 16:46 | מאת: מוני

אני מספר חודשים לאחר מונוויזן עין רחוק עין קרוב. ומרגיש ראיה לא נוחהוברורה בעין למרחק. הייתי בבדיקה ביקורת אצל המנתח והוא לא מצא משהו לא בסדר. עשה לי או סי טי ולדבריו תקין. בדק עם הרחבת אישונים ואמר שהכל תקין. עשיתי משקפיים למרחק והם לא משנים כמעט את התחושה הראייתית שלי. הם משפרים אך במעט את חדות הראיה. מה אני צריך לבדוק עוד? תודה

קודם כל לנסות לטפטף טיפות של דמעות מלאכותיות ללא חומרי שימור ועם חומצה היאלורונית 4-5 פעמים ביום כולל לפני השינה וזאת במשך 2-3 שבועות. אם ל איחול שיפור- לפנות לחוו״ד שניה.

06/10/2021 | 19:33 | מאת: מוני

תודה.ד"ר. לרופא קהילתי או דווקא למנתח קטרקט בעניין חווד שניה? אני חושש כי קטרקט עושים פעם אחת. ואם יש ממצא בעייתי מה ניתן כבר לעשות? או לעזור לי?

לא משנה איזה רופא עיניים. אם אין יובש אז אולי בעיה בקרנית אולי התחלת קטרקט מישני.

06/10/2021 | 20:36 | מאת: מוני

התחלת קטרקט משני זה בגלל הליך לא נכון בניתוח? כי ככ מהר לאחר הניתוח.? מאוד מאוד מודה לך.

קטרקט משני יכול גם להתפתח מהר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות