חדות ראיה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/08/2021 | 17:50 | מאת: שרלוט

ברצוני להודות לך על מענה לשאלות. התשובות מאוד עוזרות. תודה. ושאלה: ראיה 6/6 יום לאחר הניתוח. וחודש וחצי אחרי , בבדיקה אצל אופטיקאי 6/12. איך יש הסבר לכך? בבדיקה אצל המנתח חודש אחרי הניתוח נאמר לי ;שהכל בסדר. ולא ציין (במכוון או לא) על שינוי בערכים.ושאפנה לאחר שבועיים לאופטומטריסט למשקפיים. ואכן אצל האופטיקאי נמצא 6/12. יש צורך לשוב למנתח לברור? איך קפץ מ 66 ל 6/12 ממה זה קורה?? מדאיג אותי

אם אין שיפור ל-6/6 עם משקפיים אז בהחלט יש לשוב למנתח ולבדוק מה קורה.

25/08/2021 | 18:38 | מאת: שרלוט

עם משקפיים יש 6/6. אבל בכל זאת היה כאן תהליך של חודש וחצי שנהיה 6/12. חוששת שבעייתי

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות