לאחר ניתוח קטרקט ממצא של בצקת

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

20/08/2021 | 22:29 | מאת: אנפור

ממצא של בצקת ברשתית) oct( חודש לאחר ניתוח קטרקט. לא היה לפני הניתוח או ביום הניתוח. ממה זה נובע? חושש שזה כשלון בתהליך הניתוח! הלא כך?? איזה טיפול נותנים? מה צפי ההחלמה או נזק בלתי הפיך?

תופעה נפוצה אחרי הניתוח, בעיקר אצל סכרתיים ובעוד מקרים. בדרך כלל מסתדרת די בקלות עם טיפול בטיפות.

21/08/2021 | 09:22 | מאת: אנפור

האם יש טיפות מותאמות ללא חומרי שימור? תודה רבה עבור היענות תשובות שלך.

יש סטרואידים אפשר לרקוח במיוחד ו- NSAIDS יש

21/08/2021 | 10:40 | מאת: אנפור

הרופא המליץ על נבנק. האם את הטיפות האלו ניתן לרקוח ללא חומרי שימור? או טיפות אחרות? כמו דקסמיתזון למשל? זה אותה אפקטיביות כמו נבנק??? תודה ענקית על עזרתך!!!

נבנק לא אבל דיקלופטיל מאד דומה וללא חומרי שימור

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות