אישון קטן ועפעף נפול יום אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

19/08/2021 | 15:33 | מאת: שרונה

שלום דוקטור, חברה עברה אתמול 18/8) ניתוח קטראקט. אתמול היומלה כאבים חזקים, היום יותר טוב. אבל היא שמה לב שהעפעף שלה נפול (מכסה חצי עין) והאישון מצומצם בגודל סיכה, גם בחושך. כשהיא שאלה את הרופא היום בתור לאחר הניתוח הוא ביטל את שאלתה בזלזול וענה שזה יסתדר תוך יום יומיים ושהסיבה היא הכאבים הכרונים שהיא סובלת מהם בשיגרה (פיברומיאלגיה ומיגרנות)... מה הקשר בין כאב כרוני לגודל האישון? האם עפעף נפול יחד עם אישון קטן לא מרמז על בעיה נוירולוגית? לחכות יום יומיים או לגשת לבדיקת נוירואופטלמולוג...? מה דעתך? תודה רבה, חברה דואגת

לא רואה סיבה להלחץ. יום אחרי ניתוח בהחלט ייתכנו כאבים וייתכן שתהיה נפילת עפעף. אין קשר בין פיברומיאלגיה לאישון צר אבל כן יש קשר ביו פיברומיאלגיה לכאבים. נראה לי שלזה התכוון הרופא.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות