ניתוח קטרקט (מונוויזיון)

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

19/08/2021 | 12:25 | מאת: אורה

שלום ד"ר עברתי לפני חודש ניתוח קטרקט בעין שמאל לרחוק, ורואה טוב. ולפני שלושה ימים עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין למרחק ביניים (מוונוויזיון). ועדיין למרחק הביניים אני רואה מטושטש ולא מצליחה לקרוא בצורה טובה בנייד או במחשב ,וצריכה להעזר במשקפיים בכדי לראות בצורה טובה . שאלותיי הן: 1.כמה זמן יקח עד שאוכל לקרוא בנייד / מחשב ללא משקפיים בצורה טובה? 2. והאם יש מצב שאצטרך להעזר במשקפיים באופן תמידי לנייד/מחשב? תודה רבה

בדרך כלל תוך כשבוע הראיה מתייצבת. עוד קצת מוקדם לדעת אבל כמובן שייתכן שיהיה צורך במשקפיים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות