ניתוח קטרקט בשני עיניים מונוויז'ן

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/08/2021 | 12:58 | מאת: ניקול אנקרי

שלום ד"ר עדי פניתי אליך בעבר, אני 10 חודשים אחרי ניתוח קטרקט בשני עיני בשיטת המונוויז'ן, מאז סובלת מאז מדלקות בעינים מבליפיריטיס, לפני כשבועיים חשתי כאב בעין שמאל עם אודם (עין שנותחה עם עדשה לקרוב). הגעתי ל מיון עיניים והרופא אמר שזה אוביטיס קיבלתי טיפות עיניים סטרודקס ד"ר פישר, וטיפות עיניים להרחבת האישון ולמניעת הדבקויות, הכאב פחת אבל עדיין יש דלקת לאחר בדיקה חוזרת היום הוזרק לי לעין שמאל צלסטון תת לחמית, והמשך טיפול בסטרודקס בשתי העיניים. אודה לך על הסבר מה זה אוביטיס והאם הזרקת הצלסטון (מה זה צלסטון לצערי לא ניתן לי הסבר לזה) האם זה אמור לעזור לי ולהקל עלי את הדלקות. תודה רבה על תשובתך

אובאיטיס זו דלקת של שכבת העינביה = אוביאה. זו דלקת פנימית בעין. הגורמים מגוונים ויכולים להיות זיהומיים ודלקתיים אחרים. הצלסטון זה סוג של סטרואיד נגד הדלקת.

10/08/2021 | 23:24 | מאת: ניקול אנקרי

האם הצלסטון אמור לרפא את הדלקת , בתקוה שזה לא יחזור כי אני מתקשה ולא מצליחה להגיע למספר למשקפי קריאה, בבדיקה אצל אופטמטריסט, לא מצליחה לקרוא כבר זמן רב

כן

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות