חוסר בחדות ראיה לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/08/2021 | 10:56 | מאת: שלמה

אני בן 70 ועשו לי ניתוח קטרקט בשני העיניים בהפרש 4 שבועות .הניתוח השני היה לפני 10 ימים ועדיין אין לי חדות גם עם משקפיים בעיקר מהבוקר עד אחר הצהרים .ולאחר מכן החדות משתפרת בהדרגה די טוב אבל לא כמו בעין השניה ובבוקר שאני קם חוזרת התופעה של חדות ירודה וככה כל יום וגם בעין הראשונה שנותחה היה כזה דבר ולאחר חודש בערך הסתדר.שאלתי היא: האם התופעה הזאת היא בגלל שלא מזלפים בלילה טיפות סטרואידיות או השינה עצמה והאם זאת בעיה מוכרת שקשורה לרפוי הקרנית באזור הניתוח .והאם יש סכוי לראייה 6/6 כמו בעין הראשונה בתודה רבה מראש ובהוקרה על הזמן שאתם מקדישים לציבור

יכול להיות שבהתחלה יש לך בצקת בקרנית ולכן זה יותר מטושטש בבוקר עד הצהרים והבצקת עם הזמן מסתדרת. לכן יש סיכוי שהכל יסתדר עם עוד כמה שבועות של סבלנות. המובן זו רק השערה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות